Последните години на ключови места в системата все повече излизат хора,

...
</TD
>Последните години на ключови места в системата все повече излизат хора,
Коментари Харесай

Нели Куцкова: Като чуеш изказа и на Гешев, и на Сарафов, те не правят впечатление на добри юристи

Последните години на ключови места в системата от ден на ден излизат хора, които не са положителни експерти, само че са доста положителни в схеми, в игри. Това сподели в предаването  " България, Европа и светът на фокус “ на Радио " Фокус “  арбитър Нели Куцкова по тематиката за резултатите от битката с политическата корупция у нас в последните 7 години.

" Като изключа последния избор на председателката на Върховния касационен съд, която е неоспорим експерт, и господин Гешев, и господин Сарафов, моите почитание към учебното заведение в Симеоново, обаче и на двамата като им чуеш изрече, то не е нужно да си работил с тях, не вършат усещане на доста положителни адвокати. И  това можеш да го преглътнеш, в случай че се окаже, че това са хора честни. Мисля, че цяла България видя какво става в тази система. Много е тъжно, доста е омерзително, на мен персонално ми е доста мъчително за колегите-прокурори, тъй като има доста свестни измежду тях, те към този момент се срамят да кажат какво работят “, уточни Нели Кучкова.

По думите и, свестните, честни прокурори или са се снишили, с цел да не ги закача никой, или една голяма част от тях са напуснали и са станали адвокати. Някои са се явили на конкурс, станали са съдии, защото не могат да устоят в тази конюнктура.

" Цялата система по някакъв метод беше демотивирана, пък ако ще в този момент и архангел Михаил, за който се знае, че е безсърдечен, да се постави отпред на прокуратурата. Не знам какъв брой време ще е належащо да се смени методът на мислене и тези хора да се успокоят и да стартират в действителност да си гледат работата по закон, а не да се плашат непрестанно, че някой шеф от горната страна ще им подреди нещо срещу съвестта им “, добави Нели Куцкова.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР